Over ons

Mondkap Monkeys staat voor originele designs mondkapjes voor kinderen en volwassenen. Vanuit ons kantoor in Utrecht richten we ons op het leveren van herbruikbare mondkapjes met unieke prints. In een wereld van ‘’het nieuwe normaal’’ geloven wij erin dat het uniek maken van jouw mondkapje kan bijdragen om de wereld een stukje veiliger te maken. Ons product is uniek omdat wij naast de wasbare mondkapjes ook vervangbare filters aanbieden bij het masker waardoor deze keer op keer opnieuw te gebruiken zijn.

Het is op veel plekken namelijk niet altijd haalbaar de anderhalve meter afstand te bewaren die nodig is om verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Denk hierbij aan druk bezochte plekken als de supermarkt, winkelgebieden, voetbalstadions en in het openbaar vervoer zoals bussen, treinen, trams en vliegtuigen. Om een positieve bijdrage te leveren aan onze veranderende maatschappij is Mondkap Monkeys opgericht.

Het is onze missie om het leuk te maken om in het dagelijkse leven een mondkapje te dragen. Naast consumenten helpen wij ook bedrijven met het ontwerpen van Mondkapjes in hun eigen stijl. Bedrukte mondkapjes zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk en ook uitstekende reclameartikelen. Fashion boven comfort? Dat is helemaal niet nodig! Onze mondkapjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit met een comfortabele pasvorm voor dagelijks gebruik. Tevens voldoen onze mondkapjes aan de richtlijnen van een niet-medisch mondmasker die de overheid heeft bepaald.

Be Cool, Stay safe!

Team Mondkap Monkeys